Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Skatepark opent feestelijk met workshops, terras, dj en afterparty:

Behalve voetballen, tennissen, lopen, korfballen en touwtrekken kun je voortaan ook skaten in sportpark Vossekot in Retie. Op woensdag 10 april wordt het nieuwe skatepark feestelijk geopend.

» Met een gezond ontbijt richting passvakantie:

Het was smullen geblazen voor de zowat tweehonderd kinderen van de gemeentelijke basisschool De Regenboog uit Sint-Laureins. Vlak voor de vakantie werden ze getrakteerd op een heerlijk en gezond ontbijt.

» Burgemeester en zijn partij zien fusie absoluut niet zitten: “Hoe groter de afstand tot de inwoners, hoe groter de frustraties”:

De Beerselse burgemeester Jo Vander Meylen (Lijst Burgemeester) is net als de schepenen van zijn partij absoluut gekant tegen een fusie met andere gemeenten. “Vandaag telt Beersel iets meer dan 26.000 inwoners. Dat is meer dan groot genoeg om de vinger aan de pols te houden”, klinkt het

» Sint uit Tessenderlo randt minderjarige zwarte piet aan en riskeert drie jaar cel:

Een 61-jarige Looienaar hangt drie jaar cel boven het hoofd voor de aanranding van een 15-jarige. Het slachtoffer lag in de knoop met zichzelf en dacht in de betichte een vertrouwenspersoon te vinden. Ze kenden elkaar immers van hun bijbaantje als Sinterklaas en zwarte piet.

» KBC plant nieuwe datacenters in Mechelen en Heist: “Voorbereiden op technologische ontwikkelingen”:

Als alles volgens plan verloopt, dan neemt KBC in 2027 haar intrek in twee gloednieuwe datacenters in Mechelen en Heist-op-den-Berg. Die datacenters spelen een belangrijke rol in de dienstverlening van de bank, onder meer bij het veilig overdragen van gegevens en het uitvoeren van complexe financiële berekeningen.

» GETEST. Hou je van paintball, maar niet van de pijn? Dan is dit actiespel in Bilzen voor jou:

Net op tijd voor de Paasvakantie is ExploRijck in Bilzen een activiteit rijker. Vanaf nu kan jong en oud zich uitleven tijdens een potje gellyball. “Het is als paintball, maar zonder pijn”, wordt beloofd. Zullen we zonder blauwe plekken terugkeren?

» Vrouw (32) valt met fiets door omvallend werfhek :

Een fietsster kwam op donderdag omstreeks 16 uur ten val op de Geldenaaksebaan in Heverlee. De 32-jarige vrouw reed in de richting van Leuven, toen ze in de buurt van het kruispunt met de Petrusberg plots een werfhek tegen zich kreeg. Vermoedelijk waaide het hek om, net op het moment dat ze voorbijreed. Door de klap kwam de vrouw ten val. Ze liep lichte verwondingen op, maar ze wenste geen dringende medische bijstand. Haar jas raakte beschadigd en ook de fiets liep schade op. De politie werd verwittigd en stelde een proces-verbaal op. Ook de aannemer van de werf werd in kennis gesteld. 

» School neemt afscheid van juf Belinda. “Merci Belinda voor 43 jaar toewijding” :

Juf Belinda De Saegher (63) gaat op 1 april na een onderwijsloopbaan van 43 jaar, waarvan 37 jaar op de basisschool Erasmus (De Reigers) met pensioen. Vrijdag werd ze uitgebreid uitgezwaaid door haar collega’s, honderden kinderen van de school en heel wat ouders.

» Burgerforum Luchthavenregio over nieuwe vergunning: “Wij voelen ons in de steek gelaten”:

Het Burgerforum Luchthavenregio, de koepel van drie bewonersgroepen vlakbij de luchthaven, vindt dat er helemaal geen evenwicht tussen economie en leefbaarheid met de nieuwe vergunning voor Brussels Airport. “Wij voelen ons in de steek gelaten door de overheid, die een zorgplicht zou moeten hebben voor haar burgers maar blijkbaar alleen oog heeft voor het economische belang van de luchthaven.”

» Circuit van Spa-Francorchamps doet investeringen voor 2024-2028 uit de doeken:

Algemeen directeur Amaury Bertholomé en Melchior Wathelet, voorzitter van de Raad van Bestuur, hebben vrijdag tijdens een persconferentie het komende seizoen op het Circuit van Spa-Francorchamps voorgesteld. Ook deden ze de investeringen voor de komende vijf jaar uit de doeken.

» Onbekende maakt enkele juwelen buit bij inbraak:

In een woning in de Huttelaan in Heverlee werd er op donderdag ingebroken. Het waren de bewoners die deze vaststelling deden toen ze thuiskwamen na ongeveer drie uur afwezig te zijn. De verdachte forceerde een venster en kon zo de woning betreden. Er werden verschillende kamers doorzocht, waarbij de inbreker uiteindelijk aan de haal ging met enkele juwelen. De politie kwam ter plaatse voor de vaststellingen en stelde een proces-verbaal op. 

» Little Shop of Hoarders viert Pasen met ‘instore gig’ boordevol ‘boopbap hiphop’: “Zoals de New Yorkse traditie dat betaamt” :

Gadgets- en platenzaak Little Shop of Hoarders in de Lange Nieuwstraat viert op zaterdag 30 maart Pasen met een ‘instore’ hiphopfeest. Wat je kan verwachten? Lokaal aanstormend talent en “toffe boopbap hiphop zoals de New Yorkse traditie dat betaamt.”

» Leerlingen vrije basisschool De Parel breken boekenrecord:

Vrije basisschool De Parel in Lichtaart (Kasterlee) sloot vrijdag de jeugdboekenmaand af met een record. De voorbije weken verslonden de leerlingen in totaal 235 boeken.

» Lanakenaar (45) slaat vrachtwagenchauffeur gebroken rib maar krijgt opschorting: “Hij werd uitgelokt”:

Een 45-jarige man uit Lanaken krijgt de gunst van de opschorting voor verkeersagressie waarbij hij een vrachtwagenchauffeur een gebroken rib sloeg. De veertiger vertelde dat hij de controle verloor omdat het slachtoffer eerst zijn bejaarde vader (76) aanviel. De rechter spreekt daarom over uitlokking.

» Tenstar Melle - VW Gijzel-Oosterzele in extremis verschoven naar 4 april:

De op zondag 3 maart uitgestelde competitiewedstrijd (wegens wateroverlast) in derde provinciale C tussen Tenstar Melle en VW Gijzel-Oosterzele werd door Voetbal Vlaanderen in eerste instantie verplaatst naar maandag 1 april. Beide clubs gingen hier niet mee akkoord wegens te veel afwezige spelers door vakantieplannen. Na lang overleg werd vrijdag beslist om deze wedstrijd te laten doorgaan op donderdag 4 april. De aanvang om Tenstar Melle is om 18.30 uur. (jp)

» Angelo, Stephanie en Timmy zetten hun tanden in ‘t Verlore Boke “Al het goede van vroeger op je bord”:

Angelo, Stephanie en Timmy zitten met hun nieuwe ontbijt- en lunchzaakje in de laatste rechte lijn. Letterlijk want hun pand aan de Churchilllaan ligt op vijfhonderd meter van de meet van de Scheldeprijs. Maar ook figuurlijk want hun Verlore Boke gaat zaterdag 30 maart open.

» LIVE KOERS. Gianni Vermeersch fit genoeg bevonden voor de Ronde, ook Mads Pedersen aan de start ondanks zware val in Dwars door Vlaanderen:

Het wielerseizoen is met het openingsweekend van de Vlaamse klassiekers nu écht begonnen. Onze wielerredactie zit mee in het spoor van het peloton en volgt alles op de voet. Mis hier niets van alle actie.

» Parket eist tot vijf jaar cel voor grote vechtpartij binnen familie:

Het Brusselse parket heeft vrijdag gevangenisstraffen van 10 maanden tot vijf jaar gevorderd tegen twaalf Palestijnse twintigers en dertigers die in juli 2020 betrokken waren bij een zware vechtpartij op het Anderlechtse Baraplein. Enkele verdachten vroegen de vrijspraak, de advocaten van de andere betrokkenen pleitten voor gevangenisstraffen met uitstel en werkstraffen.

» Laureaten van de arbeid krijgen attest:

Voor de start van de gemeenteraad mocht burgemeester Rudy Van Cronenburg de laureaten van de arbeid in de bloemetjes zetten.

» Maaseikse krijgt boete van 24.000 euro voor invoeren van illegaal middel tegen kattenziekte:

Een Maaseikse kattenkweekster is veroordeeld tot een geldboete van maar liefst 24.000 euro, waarvan 20.000 euro met uitstel, omdat ze een illegaal Chinees geneesmiddel tegen het kattencoronavirus FIP invoerde en verkocht. Haar advocaat hield vol dat ze het niet deed voor de centen.

» Douane neemt 46 kilo cocaïne in beslag die verstopt zat in koelcontainer:

De douane heeft woensdagavond 46 kilogram cocaïne in beslag genomen in de Antwerpse haven. De drugs zaten verstopt in een koelcontainer.

» Vier maanden nadat dokters hem afschreven speelt Lars (55) weer padeltoernooi: “Ze zijn nog niet van mij af”:

Vier maanden geleden brak Lars Nolmans zijn kuit- en scheenbeen tijdens een wedstrijdje padel. Volgens de dokters zou hij nooit meer kunnen tennissen, maar na 121 dagen revalidatie speelde Nolmans weer een toernooi. “Al stop ik er wel mee bij een nieuwe blessure, het is genoeg geweest”, vertelt de Alkense wedstrijdleider.

» Man loopt brandwonden op nadat fietsbatterij vuur vat: “Laad batterij nooit op als je weg bent”:

Vrijdagmiddag om 12.15 uur brak een brand uit op een appartement in de Slachthuisstraat in Sint-Truiden. De oorzaak was een fietsbatterij die vuur vatte tijdens het opladen. De bewoner liep brandwonden op. “Laad nooit een batterij op als je weg bent of als je slaapt”, waarschuwt de brandweer.

» Julie De Wilde tankte vertrouwen in Dwars door Vlaanderen en wil bevestigen in de Ronde: “En toch loopt het nog niet zoals ik het zou willen”:

Julie De Wilde (21) eindigde woensdag knap tiende in Dwars door Vlaanderen. Voor de jongere zus van Gilles, prof bij Team Flanders-Baloise, was het een opsteker nu Vlaanderens Mooiste om het hoekje piept. Twee jaar geleden proefde De Wilde al van de Ronde en toen eindigde ze 51ste op vier minuten van Lotte Kopecky, die toen haar eerste Ronde won.

» RECENSIE. ‘Cowboy Carter’ van Beyoncé: meer plottwists dan Agatha Christie tijdens verrassende rodeorit :

Span die gordel maar aan, cowboy, want het is het ritje wel. Beyoncé (42) blijkt een uitstekend ruiter op ‘Cowboy Carter’, die met een lasso verschillende genres als in een rodeo verenigt. Al is er toch één puntje van kritiek.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium