Home
Home
Bargains Ad
Bargains
Directory
Index
Handy
Handy
Hotels
Hotels
News
News
Shopping
SB Shops
Weather
Weather
RingTones
TV
Choose your paper:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Derde ontsnapping uit gesloten instelling in goed twee weken tijd:

Voor de derde keer op een goede twee weken tijd is maandagavond een jeugddelinquent ontsnapt uit de gesloten instelling De Grubbe van Everberg. Net als de vorige twee keer gebeurde dat door over twee grote hekken van zes meter hoog te klimmen. De politie van zone HerKo (Herent-Kortenberg) is met man en macht op zoek in de omgeving en krijgt bijstand van de RAGO-helikopter van de federale politie.

» Vijf wagens zwaar beschadigd nadat vrouw rechtdoor op rotonde rijdt:

Maandagavond gebeurde er omstreeks 19.30 uur een ernstig ongeval nabij de rotonde in de Meensesteenweg in Izegem. Daarbij raakten verschillende wagens zwaar beschadigd.

» “Benoot vertrekt bij Team DSM”:

Volgens Wielerflits wil Tiesj Benoot (27) zijn tot eind 2022 lopend contract bij Team DSM in onderling overleg verbreken. “Beide partijen zitten aan de tafel om vroegtijdig uit elkaar gaan”, schrijft de wielernieuwssite.

» Voormalig Zulte Waregem-spits beslist Turkse topper met twee doelpunten:

Besiktas heeft maandagavond de Turkse topper tegen Galatasaray met 2-1 gewonnen. Galatasaray kwam nochtans op voorsprong via Cicaldau, maar Cyle Larin - twee seizoenen geleden nog trefzeker voor Zulte Waregem - werd met twee doelpunten de matchwinnaar. Michy Batshuayi werd in blessuretijd nog gewisseld bij Besiktas, dat gedeelde tweede staat op vier punten van Trabzonspor. Galatasaray telt drie punten minder.

» “Saudische kroonprins Mohammed bin Salman wilde koning vermoorden om zijn vader op de troon te krijgen”:

De Saudische kroonprins Mohammed bin Salman (MBS) heeft gesuggereerd om de intussen overleden koning van Saudi-Arabië te doden zodat zijn vader op de troon kon komen. Dat beweert een interview met een voormalig lid van de Saudische inlichtingendiensten op CBS. “Ik wil koning Abdullah dood, zei hij.”

» Ook basisschool De Griffel in Houthalen-Helchteren dicht na coronabesmettingen:

De gemeentelijke gemengde lagere basisschool De Griffel in Houthalen-Helchteren sluit tot na de herfstvakantie de deuren nadat er verschillende coronabesmettingen zijn vastgesteld bij zowel leerlingen als leerkrachten.

» Drie fotografen vinden overleden persoon onder deken in Waalse woning: “Dat beeld wil je echt niet in je geheugen”:

Drie Nederlandse fotografen hebben zaterdagavond een lugubere ontdekking gedaan in een woning in de Waalse gemeente Rendeux. In de woonkamer van een leegstaande woning troffen ze een lichaam aan, dat er wellicht al enkele maanden lag. “We schrokken ons rot”, vertelt Mike Boekelmans (23) uit Breda.

» Miljoenen euro verlies door corona, en toch blijft stadsbestuur investeren: “We zijn ambitieus”:

De stad Brugge kijkt dit jaar aan tegen ruim 17 miljoen euro financiële schade als gevolg van corona. Dat blijkt na herziening van de meerjarenplanning. “Maar we blijven investeren”, zegt schepen van financiën Mercedes Van Volcem (Open VLD).

» Minderjarige probeert apotheek te overvallen, maar apotheker stuurt hem wandelen:

De politie heeft vrijdagavond een minderjarige opgepakt die even voordien geprobeerd had om een apotheek op de Mechelbaan in Putte te overvallen.

» Napoli-spits Osimhen werd slachtoffer van racisme tijdens duel tegen Roma:

Victor Osimhen, de Nigeriaanse spits van Napoli, was zondag het mikpunt van racistische kreten tijdens de competitiewedstrijd tegen AS Roma (0-0) in het Stadio Olimpico. De Italiaanse liga maakte maandag bekend een onderzoek te starten.

» 60 koppels vieren hun huwelijken:

Vorig jaar moesten er onverrichterzake streekproductenboxen uitgedeeld worden aan de huwelijksjubilarissen. Dit jaar kon hun viering wel doorgaan in gemeenschapscentrum De Wouwer. Ravels telt dit jaar 67 gouden koppels die 50 jaar samen zijn, zestien diamanten koppels die elkaar al 60 jaar graag zien, vijf briljanten koppels die al 65 jaar lief en leed delen en zelfs één platina koppel dat het 70 jaar samen volhoudt. Zestig koppels gingen op de uitnodiging van het gemeentebestuur voor een drankje, een Breugeltafel en uiteraard een groepsfoto in.

» Djokovic en Medvedev tekenen present op Davis Cup, Zverev en Nadal zijn er niet bij:

Novak Djokovic, met Servië, en Daniil Medvedev, met Rusland, worden de trekpleisters van het eindtoernooi om de Davis Cup. Maandag werden de selecties geofficialiseerd van de landen die erbij zullen zijn tussen 25 november en 5 december in Madrid, Innsbruck en Turijn.

» “Doe het niet, samen met vrienden een kerstboom vol hangen met ballen. Je wordt er doodongelukkig van. Kijk maar naar George Michael”:

Ik zeg de laatste tijd iets te veel dat ik het zo erg zou vinden als we weer een knellende coronawinter induiken. En dat ik het jongeren zo gun, een zorgeloze wintersportvakantie, met 34 mensen in een vakantiehuis ergens in de Ardennen en een uitzinnige viering van oud en nieuw. Maar de waarheid is, dat ik het zelf ook heel graag wil.

» Sint wijzigt reisplannen voorlopig niet: feestelijke intrede reeds voorzien op 2 november :

De Sint komt dit jaar opnieuw met de boot naar Wijnegem, dat traditioneel erg vroeg in het reisschema zit van de kindervriend. Al op dinsdag 2 november, ruim een maand voor hij aan de slag gaat op de Vlaamse daken, zal hij omstreeks 13.30 uur de gemeente binnenvaren via het Albertkanaal.

» Garage Robert is nieuwe Grot van Ali Baba voor vintage-, design- en curiosafans :

In de oude Garage Robert van zijn grootvader zaliger op de Herentalsebaan in Deurne opent Tom Vanhaverbeke (47) samen met zijn partner Agata Czaplinska (38) vrijdag 29 oktober een grote indoormarkt van vintage, curiosa en design. Een uniek concept waarbij meerdere handelaars onder één dak hun vondsten aanbieden: van een echte mensenschedel over fiftiesspeelgoed tot Japanse vintage. “In Engeland bestaat dit concept van een shop-in-shop al meer” legt Tom uit.

» Turnkring Belgica Steenhuffel bestaat 75 jaar:

TK Belgica Steenhuffel vierde vorig jaar haar 75-jarig bestaan. Door de Corona-beperkingen is dit feest een beetje voorbij gegaan zonder toeters en bellen. Daarom hebben ze hun leden nu eens extra verwend. Na het sporten keerden ze huiswaarts met een toffe drinkfles met het logo van Belgica. Voor de jongsten organiseerden ze een kleurwedstrijd.

» Uitbater café Sportlokaal is nieuw gemeenteraadslid:

Bij oppositiepartij Vlaams Belang volgt Ron Bluekens Kim Hermans op als gemeenteraadslid. Halverwege de legislatuur moet Hermans haar zitje opgeven omwille van haar verhuis naar buurgemeente Turnhout. “De meeste mensen kennen mij als uitbater van het Sportlokaal in het dorp”, zegt haar opvolger Ron Bluekens. “Ik hoop om onze inwoners een luisterend oor aan te bieden. De meeste ‘politiekers’ zie je niet, mijn deur staat altijd open voor een praatje.” Vlaams Belang was drie jaar geleden de grootste partij in Oud-Turnhout, na N-VA en CD&VpluS. N-VA sloot een verbond met Groen en de nieuwe partij LB18 en veroordeelde zo Vlaams Belang en CD&VpluS tot de oppositie.

» Tweede golf Facebook-onthullingen zet schijnwerpers op extremisme:

Een tweede golf van pijnlijke onthullingen treft Facebook sinds vrijdag. Dit keer gaat het onder meer over de manier waarop het sociale netwerk mensen in de handen van extreme groepen als Qanon heeft gedreven.

» Nieuw vaccinatiecentrum opent midden november de deuren:

Nu het vaccinatiecentrum De Maalderij gesloten is en het Agentschap Zorg en Gezondheid alle 65-plussers uitnodigt voor een boostervaccinatie, komt er in Zaventem een nieuwe locatie voor het vaccinatiecentrum, met name op de Groenstraat. Binnen de eerstelijnszone Druivenstreek werd namelijk toch beslist om twee vaccinatiecentra te behouden.

» 40 jaar balletschool Marijke Clijsters:

Dit jaar viert Balletschool Marijke Clijsters haar 40-jarig bestaan. Dat gebeurt met tal van activiteiten.

» Dennie Damman (Daring Ruddervoorde): “Hier werd nog niet gesproken over de titel”:

Daring Ruddervoorde triomfeerde met 4-2 in de topper tegen Eernegem en blijft de enige ploeg in 3B met het maximum van de punten.

» KWB Londerzeel Sint-Jozef bestaat 70 jaar:

In oktober 1951 werd de kwb-afdeling van Londerzeel Sint-Jozef gesticht door de toenmalige onderpastoor van de parochie, E.H. Frans De Boeck. Dat betekent dat deze afdeling dit jaar 70 jaar wordt en dat moest gevierd worden. Het bestuur nodigde de leden uit in het GC Gerald Walschap voor een receptie en een overzichtstentoonstelling.

» Na 34 jaar vertrouwen Donald en Lieve De Lange Reep toe aan ‘frietchinees’ :

Met een fikse korting en een glaasje bubbels als toemaatje nemen Donald Glorieux (61) en Lieve Mijlemans (62) dezer dagen afscheid van hun trouwe klanten. Na 34 jaar geven ze de frietketels door aan Chon Ming Leung (37). Dat is een ervaren ‘frietchinees’ die met De Lange Reep in Wommelgem al aan zijn derde frituur toe is.

» Genkse fotograaf maakt unieke beelden van Fietsen door het Water:

De Genkse fotograaf Cris Martinez is erin geslaagd om een wel heel origineel beeld te maken van Fietsen door het Water in Bokrijk.

» Mest uit Noord-Limburg op akkers in Zuid-Limburg: silo voor 3,7 miljoen liter in Sint-Truiden:

Naast het Proefcentrum voor Fruitteelt in Kerkom is maandag een mestsilo van 3.700 m³ in gebruik genomen. De dierlijke mest komt uit het noorden van Limburg en zal uitgereden worden op de akkers in het zuiden, waardoor er minder kunstmest nodig is.

 
 
 
 
 Papers - News 
Top Sites  Here your Site
Handy Man Handy Man:
RingTones, GSM Logos, Bargains - Auctions, Hotels, Genealogy, Search MP3, Translate, Dictionaries, Jobs, White and Company Pages, Other Search Engines, Public Holidays
ShoppingMall Shopping Mall:
Books , Services , Movies , Gadgets , Games , Gifts , Hardware , Clothing , Music , Software , Supermarkets
Home | Add Site | Shopping | Search | Directory | Handy Man | Bargains | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Advertise  
© 1998-2020 Search Belgium