Home
Home
Bargains Ad
Bargains
Directory
Index
Handy
Handy
Hotels
Hotels
News
News
Shopping
SB Shops
Weather
Weather
RingTones
TV
Choose your paper:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Rondzwervende walrus Freya in Noorwegen geëuthanaseerd:

Noorwegen heeft de rondzwervende en kattenkwaad uithalende walrus Freya laten inslapen. Het dier werd permanent belaagd door nieuwsgierige mensen. De autoriteiten hadden al gewaarschuwd Freya in te laten slapen omdat mensen zichzelf door hun opdringerige gedrag in gevaar brachten.

» Advocaat van Trump verklaarde in juni dat alle geheime documenten teruggegeven waren, maar nu werden ze gevonden in Mar-a-Lago:

Minstens één advocaat van de Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft de voorbije maanden aan het ministerie van Justitie verkondigd - en zelfs een document ondertekend waarin het staat - dat alle vertrouwelijke documenten uit het Witte Huis teruggegeven waren. Dat bleek de voorbije dagen gelogen te zijn: in het resort Mar-a-Lago van Trump, in Florida, werden elf sets met documenten gevonden.

» Oeps: man op heterdaad betrapt door echtgenote wanneer hij met minnares terugkeert van zes maanden durende reis:

Stel je voor dat je zes maanden lang niet weet waar je man is, om hem vervolgens terug te vinden op de luchthaven van Singapore, hand in hand met zijn minnares. Dat was de onfortuinlijke realiteit voor deze vrouw , die hem woedend confronteerde aan de terminal. De man was voor een nieuwe job vertrokken naar het land en liet daarbij zijn zoon en vrouw achter. “Neem me niet kwalijk, ik ben aan het praten met mijn man. En wie mag u dan wel zijn?”, zei ze tegen de minnares, die zich daarna snel uit de voeten maakte.

» “Dit is waanzin”: protest of niet, De Lijn zet twee bouwprojecten in groengebied door:

De Lijn zet door met plannen om een stelplaats en een oefenterrein te bouwen in de Wondelgemse Meersen in Gent. Dat is een stuk groen aan de Nieuwevaart dat bewoners en natuurverenigingen met alle macht proberen te redden. “Je hoeft geen klimaatwetenschapper te zijn om te beseffen dat dit waanzin is.” Wat is het probleem en waarom zoekt De Lijn geen andere locatie?

» Zware boerderijbrand in Peer: asbest-alarm afgekondigd:

In Wauberg (Peer) staan twee stallen in volle vuur. Een groot deel van de koeien is in veiligheid gebracht. Toch zouden er ook dieren in de brand zijn gebleven. De zwarte rookpluim is tot in Bilzen te zien. De brandweerkorpsen zijn met man en macht bezig om de grote brand te blussen. Doordat er golfplaten op het dak liggen is ‘asbest-alarm’ afgekondigd. Aan alle omwonenden wordt gevraagd om ramen en deuren te sluiten. De brandweer vraagt om de omgeving te vermijden.

» Beachwaterpolo met zicht op het Museum aan de Stroom:

Het Museum aan de Stroom vormt op zaterdag 3 september het decor voor een nieuwigheid in Antwerpen: het BK Beachwaterpolo. In het Bonapartedok komt een speelveld van 10 op 15 meter.

» De warmste editie van Cirque@Taque haalt toch de 10.000 bezoekers: een unieke formule, gratis en familiaal:

Bloedheet was het op het middenplein van het Hof De Bist, waar het gratis familiefestival Cirque@Taque zich zaterdag met enige moeite op gang trok. Maar zodra de zon zich achter de bomen terugtrok, liep het evenementenplein in een mum van tijd tjokvol.

» In Ieper zo goed als heldere middag:

Het belooft een bewolkte middag en avond te worden in Ieper, met een zwakke zuidoostelijke wind. We krijgen een temperatuur die tot 30 graden oploopt. Op maandag is het gedeeltelijk bewolkt met hevige regenbuien en een matige wind bij temperaturen rond de 24 graden.

» In Zonnebeke zo goed als heldere middag:

In Zonnebeke krijgen we ’s middags en ’s avonds bewolkt weer. Er staat een stevige wind uit het zuidwesten. De temperatuur loopt op tot 30 graden. Op maandag is er gedeeltelijk bewolkt weer met hevige regenbuien. We krijgen een temperatuur rond de 24 graden met een matige wind.

» Vanmiddag kans op zo goed als helder weer in Dessel:

Tijdens de middag en de avond krijgen we bewolkt weer in Dessel. De temperatuur loopt op tot 30 graden met een stevige wind uit het zuidwesten. Op maandag is het gedeeltelijk bewolkt met hevige regenbuien. We krijgen een temperatuur rond de 23 graden en een matige wind.

» Vanmiddag kans op een blauwe lucht met enkele wolkenvelden in Lummen:

Het belooft een bewolkte middag en avond te worden in Lummen. Er staat een stevige wind uit het zuidwesten. De temperatuur loopt op tot 30 graden. Morgen is het gedeeltelijk bewolkt met hevige regenbuien en een matige wind bij temperaturen rond de 23 graden.

» Helder in Diepenbeek vanmiddag:

In Diepenbeek neemt tijdens de middag en de avond de bewolking toe met een zwakke wind uit het zuiden. De temperatuur loopt op tot 30 graden. Op maandag is het gedeeltelijk bewolkt met zware regenbuien en matige wind met een temperatuur rond de 23 graden.

» Vanmiddag kans op helder met enkele wolkenvelden in Dilsen-Stokkem:

In Dilsen-Stokkem krijgen we vanmiddag en vanavond bewolkt weer met een zwakke zuidoostelijke wind, we krijgen een tropische temperatuur van 31 graden. Morgen is het gedeeltelijk bewolkt met zware regenbuien en staat er een matige wind bij temperaturen van 24 graden.

» In Gent helder weer vanmiddag:

In Gent verwachten we vanmiddag en vanavond zware bewolking. Er waait een zwakke wind vanuit het zuidoosten en we krijgen een tropische temperatuur van 31 graden. Op maandag krijgen we gedeeltelijk bewolkt weer met zware regenbuien en een matige wind. De temperatuur ligt rond de 24 graden.

» Helder in Brussel vanmiddag:

In Brussel zal er tijdens de middag en avond bewolkt zijn met een stevige zuidwestelijke wind, we krijgen een tropische temperatuur van 31 graden. Op maandag krijgen we gedeeltelijk bewolkt weer met hevige regenbuien en een matige wind bij een temperatuur van ongeveer 23 graden.

» Vanmiddag zo goed als helder weer in Arendonk:

In Arendonk zal er tijdens de middag en avond bewolkt zijn. De temperatuur loopt op tot 30 graden met een stevige wind uit het zuidwesten. Morgen krijgen we gedeeltelijk bewolkt weer met zware regenbuien en een matige wind. De temperatuur bedraagt ongeveer 23 graden.

» Vanmiddag helder weer in Hasselt:

Het belooft een bewolkte middag en avond te worden in Hasselt, met een stevige wind uit het zuidwesten. De temperatuur stijgt tot tropische temperaturen met een maximum van 31 graden. Morgen wordt het gedeeltelijk bewolkt met zware regenbuien en een matige wind bij temperaturen rond de 23 graden.

» Vanmiddag kans op zo goed als helder weer in Herk-de-Stad:

In Herk-de-Stad is er bewolkt weer tijdens de middag en de avond met een stevige zuidwestelijke wind. De temperatuur loopt op tot 30 graden. Op maandag krijgen we gedeeltelijk bewolkt weer met zware regenbuien en een matige wind bij temperaturen rond de 23 graden.

» Kans op helder weer in Genk vanmiddag:

In Genk zal het ’s middags en ’s avonds bewolkt zijn met een zwakke wind uit het zuiden. De temperatuur loopt op tot 30 graden. Op maandag wordt een gedeeltelijk bewolkte dag verwacht met hevige regenbuien. We krijgen een temperatuur van ongeveer 23 graden, er staat een matige wind.

» Het mocht niet zijn voor jongste deelnemer aan Dodentocht: “Doodjammer, maar het ging echt niet meer”:

Na 50 kilometer wandelen, in de controlepost van Lippelo, stopte de Dodentocht voor Thibou de Henau uit Opwijk. Door vocht in de knie en een geblokkeerde rug was hij genoodzaakt om op te geven. Met zijn 15 jaar was hij de jongste deelnemer.

» Al zeker 41 doden en 55 gewonden na brand in kerk in Egypte:

In een kerk in de Egyptische stad Gizeh is zondag een grote brand uitgebroken. Daarbij vielen al zeker 41 doden en 55 gewonden. Er zouden 5.000 mensen aanwezig geweest zijn in de kerk. Dat meldt het ministerie van Volksgezondheid.

» Meer dan 90 doden bij overstromingen in Jemen: 140 gebouwen ingestort en meer dan 5.000 beschadigd:

In het noorden van Jemen zijn volgens de Houthi-rebellen meer dan 90 mensen om het leven gekomen bij overstromingen. Er is sprake van 140 gebouwen die na zware regenval ingestort zijn en meer dan 5.000 andere gebouwen die beschadigd raakten, aldus een woordvoerder van de zogenaamde humanitaire raad.

» Vanmiddag helder weer in Zonhoven:

In Zonhoven verwachten we tijdens de middag en avond zware bewolking. Er staat een stevige wind uit het zuidwesten en we krijgen een temperatuur die tot 30 graden oploopt. Morgen krijgen we gedeeltelijk bewolkt weer met zware regenbuien en een matige wind bij temperaturen rond de 23 graden.

» In Heusden-Zolder helder weer vanmiddag:

In Heusden-Zolder verwachten we ’s middags en ’s avonds zware bewolking. De temperatuur loopt op tot 30 graden met een stevige wind uit het zuidwesten. Op maandag wordt er gedeeltelijk bewolkt weer met hevige regenbuien en een matige wind verwacht. De temperatuur ligt rond de 23 graden.

» Helder weer in Lanaken vanmiddag:

In Lanaken wordt ’s middags en ’s avonds zware bewolking verwacht. De wind is zwak en komt uit het zuiden, we krijgen een temperatuur die tot 30 graden oploopt. Op maandag wordt het een gedeeltelijk bewolkte dag met hevige regenbuien bij een temperatuur van ongeveer 23 graden en een matige wind.

 
 
 
 
 Papers - News 
Top Sites  Here your Site
Handy Man Handy Man:
RingTones, GSM Logos, Bargains - Auctions, Hotels, Genealogy, Search MP3, Translate, Dictionaries, Jobs, White and Company Pages, Other Search Engines, Public Holidays
ShoppingMall Shopping Mall:
Books , Services , Movies , Gadgets , Games , Gifts , Hardware , Clothing , Music , Software , Supermarkets
Home | Add Site | Shopping | Search | Directory | Handy Man | Bargains | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Advertise  
© 1998-2020 Search Belgium