Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» LIVE KOERS. Jonas Vingegaard duikt met nieuwe look op in Mallorca, Demi Vollering pakt eindzege in Ronde van Burgos:

Het wielervoorjaar zit erop, de Giro is in volle gang. Onze wielerredactie zit mee in het spoor van het peloton en volgt alles op de voet. Mis hier niets van alle actie.

» Beeldprojector gestolen in drankgelegenheid:

Dieven hebben in een drankgelegenheid in Mechelen-Noord een beeldprojector gestolen.

» Grondwettelijk Hof sluit oud-president van Zuid-Afrika Jacob Zuma uit van verkiezingen:

In Zuid-Afrika heeft het Grondwettelijk Hof, het hoogste rechtsorgaan in het land, maandag geoordeeld dat voormalig president Jacob Zuma toch niet mag deelnemen aan de parlementsverkiezingen eind deze maand. Reden is dat hij in 2021 veroordeeld is tot een celstraf.

» Ondanks nederlaag mag Eendracht Winnik ook mee naar tweede provinciale: “En nu willen we af van ons imago als liftploeg”:

Eendracht Winnik trok in de eindrondefinale tegen KVK Ninove B na verlengingen met 1-2 aan het kortste eind. Winnik promoveert evenwel dankzij de gescoorde goal in de reguliere speeltijd, waarmee het beter deed dan de andere verliezende finalist KVK Robur, dat op een brilscore bleef steken in de derby tegen VKS Hamme-Zogge.

» Metejoor, Natalia, Günther Neefs en Gustaph sluiten Maanrock deze zomer af:

Op zondag 25 augustus, traditioneel de familiedag op Maanrock in Mechelen, sluit het gratis stadsfestival af met bekende Vlaamse artiesten. Gustaph klimt als eerste op het podium en wordt gevolgd door Günther Neefs, Natalia en Metejoor.

» Andreas De Clercq en Josse Vekeman spelen cruciale rol in uitzege KVV Laarne-Kalken op KVV Schelde:

De wedstrijd tussen KVV Schelde en KVV Laarne-Kalken zondag eindigde met een 1-2 winst voor de uitploeg. De doelpuntenmakers van KVV Laarne-Kalken waren De Clercq en Vekeman.

» Wat is er gebeurd? En hoe moet het nu verder? Dit weten we al over helikoptercrash waarbij Iraanse president omkwam:

Bij een helikoptercrash afgelopen zondag is de Iraanse president Ebrahim Raisi om het leven gekomen. Maandag werd zijn lichaam pas geborgen. Dit weten we al over de crash.

» Krijgen De Bruyne en Doku een nieuwe trainer bij City? Guardiola: “Ik sta dichter bij een vertrek dan bij een extra jaar”:

Pep Guardiola vierde zondag zijn zesde titel met Manchester City, de vierde op een rij. De coach van de Citizens genoot met volle teugen, maar sprak achteraf ook over zijn toekomst. “De realiteit is dat ik dichter bij een vertrek ben dan bij een extra jaar blijven”, zo zei hij. Het seizoen 2024-2025 lijkt het laatste jaar van de Catalaan als Manchester City-coach te zullen worden.

» Man (33) die onder invloed weigerde te stoppen voor politie wordt mild gestraft:

Een 33-jarige man uit Nieuwpoort werd door de politierechter vrij mild gestraft nadat hij onder invloed van alcohol wegvluchtte en weigerde te stoppen voor de politie. V.D. heeft naar eigen zeggen een afkeer voor de politie maar kon het wel goed uitleggen bij de rechter.

» Lichaam aangetroffen in centrum van Olen:

Brandweer en politie zijn maandagochtend aanwezig in de dorpskern van Olen-centrum. Ter hoogte van het café McBoll is op straat een lichaam van een man aangetroffen. Een voorbijgangster trof het lichaam aan en verwittigde de hulpdiensten.

» Meubels gestolen en huur niet betaald: soap rond vermiste Italiaanse tennisster Camila Giorgi duurt voort:

De soap rond de verdwijning van Camila Giorgi (32) duurt voort. Niet alleen zou de belastingdienst op zoek zijn naar de Italiaanse tennisster, maar ook de eigenaresse van een villa in Calenzano in de buurt van Firenze. Daar woonde Giorgi tot drie maanden geleden vóór haar mysterieuze verdwijning.

» “Bijna 300 mails”: was deze Britse politicus een eerder slachtoffer van de echte ‘Martha’ uit Baby Reindeer? :

Fiona Harvey, die eerder bekende de stalker te zijn in de Netflix-serie ‘Baby Reindeer’, zou ook een politicus van de Labour partij hebben gestalkt.

» Schot gelost aan nachtclub op Louizalaan: man aangehouden:

Na de schietpartij van zondagavond aan een café op de Stalingradlaan waarbij twee gewonden vielen, werd Brussel maandagochtend opnieuw opgeschrikt door wapengeweld, ditmaal aan een nachtclub op de Louizalaan.

» Multiculturele voetbalploeg FC Flamingo brengt de beker mee naar Mechelen:

Terwijl de grote jongens uitvechten wie landskampioen wordt, bracht FC Flamingo dit weekend de beker mee naar Mechelen. FC Flamingo speelt in de Liefhebbers Voetbal Liga, bestaat 65 jaar en neemt dit seizoen ook afscheid van voorzitter Louis Van Stayen (86).

» Twee vrouwen gezocht die gestolen bankkaart van bejaarde man misbruikten toen hij in ziekenhuis lag:

De politie LRH is op zoek naar twee vrouwen die de bankkaart van een bejaarde man hadden misbruikt om er dure aankopen mee te doen. De man lag op dat moment in het ziekenhuis. Zijn bankkaart was gestolen. Aan de hand van camerabeelden proberen de speurders nu de dievegges te identificeren.

» Nieuwe laag boomschors voor druk gebruikte looppiste, al is het op een plek nog even opletten:

De Finse piste rond de Watersportbaan kreeg een nieuwe laag boomschors. Dat is elk jaar opnieuw nodig, want het parcours wordt druk gebruikt.

» De Romeo’s zetten kers op de taart met volksfeest:

Als kers op de taart van een geslaagd kroningsweekend zorgde de kroningswerkgroep zondagavond ook nog voor een echt volksfeest op de Halse Grote Markt. Het ambianceorkest de Decibells en De Romeo’s zorgden voor veel sfeer op een eivolle Grote Markt. Ook hier bleef Halle van regendruppels gespaard.

» Schade na overstromingen in Voeren bedraagt wellicht meer dan 5 miljoen euro. Wie zal dat betalen?:

De schade na de overstromingen in Voeren bedraagt wellicht meer dan 5 miljoen euro. Maar wie zal opdraaien voor die kosten? En hoelang zullen de slachtoffers op hun geld moeten wachten. Wij beantwoorden alle vragen.

» Glenn Temmerman (Okapi Aalst) naar Falco Gent via dubbele licentie:

Het contract van de 19-jarige guard Glenn Temmerman werd bij Okapi Aalst verlengd met twee seizoenen. Temmerman gaat tegelijkertijd ook aan de slag bij Top Division 1-ploeg Falco Gent via een dubbele licentie. Het voorbije seizoen waren ook Ozzy Massey en Jasper Unal al via een dubbele licentie zowel in het Forum als bij Falco aan de slag. (rwd)

» Bestuurder gewond overgebracht naar ziekenhuis na aanrijding met geparkeerde vrachtwagen:

Een bestuurder is in de nacht van zondag op maandag in aanrijding gekomen met een geparkeerde vrachtwagen in de Pastorijstraat in Borsbeke, bij Herzele. De man kon zelf zijn voertuig nog verlaten, maar werd nadien wel gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

» Khamenei duidt vicepresident Mohammad Mokhber aan als president ad interim van Iran:

In Iran heeft ayatollah Ali Khamenei, de geestelijke leider van het land, zoals verwacht de 68-jarige vicepresident Mohammad Mokhber aangeduid als president ad interim na het overlijden van Ebrahim Raisi. Ook kondigde hij vijf dagen van nationale rouw aan.

» HO Kalken blaast een eerste keer verzamelen onder Maarten De Landtsheer:

De nieuwe kern van HO Kalken blies een eerste keer verzamelen voor een kennismaking met het nieuwe trainersduo Maarten De Landtsheer (die overkomt van eersteprovincialer HRS Haasdonk) en T2 Jan Criel (ex-KSK Grembergen). Jelle D’heer (Avanti Stekene), Joachim Eeckhout (KMSK Deinze), Matisse Moeraert (KV Oostende), Barry Saikou (HO Wolvertem Merchtem), Jari Van Hauwermeiren (Grembergen) en Benoit Vermeer (Eendracht Elene-Grotenberge) zijn de nieuwe gezichten voor volgend seizoen.

Vincent Aps en Finn Keisers (Haasdonk), Senn De Corte (Elene-Grotenberge), Yente De Jonge (Liedekerke), Xibo Montegnie (KFC Vrasene), Levi Schack (Sparta Waasmunster) en Bram Vrijens (FC Latem) zoeken andere oorden op. Ex-coach David Verhelst wordt coach bij KFC Merelbeke, zijn assistent Kris Bogaert wordt volgend jaar scout voor RSC Anderlecht. (ies)

» Basic-Fit opent nieuwe vestiging op Zelzate-West :

De keten van fitnesscentra Basic-Fit opende maandagochtend een nagelnieuwe club in het voormalig warenhuis Smatch op het Hoogbouwplein. De gemeente weigerde eerder om er de klok rond te sporten. (Dirk Ververs)

» Geen stunt in de tweede ronde: Mina Libeer verliest op WK judo van Canadese nummer één van de wereld:

Mina Libeer (IJF 25) is er maandag, op de tweede dag van het WK judo in Abu Dhabi, niet in geslaagd te stunten in de categorie tot 57 kg. De 26-jarige Oost-Vlaamse verloor in haar tweede ronde met ippon van de Canadese nummer één van de wereld Christa Deguchi. In de eerste ronde was Libeer vrij.

» Kat Oskar ‘gekidnapt’ in Hasselt en dag later teruggevonden … in Brussel:

Straf verhaal in het Hasseltse Runkst. Nadat kat Oskar eind vorige week niet thuiskwam na zijn avondwandeling, kregen baasjes Elisabeth en Ward een dag later plots telefoon van een onbekend nummer. Hun kat zat gezond en wel in een huiskamer in … Brussel.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium