Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Met deze tips van experts krijg je goedverzorgde en mooi opgemaakte lippen die het kerstdiner overleven:

Je wilt een mooi rood gestifte mond met kerst? Met enkele slimme tips en producten overleeft die de kalkoen én kerstbuche. Maar alles begint met een goede basis: gladde, gevoede lippen. Wij vroegen een onderzoeksarts in de dermatologie en een make-upartieste om tips.

» Wrevel over onveilige verkeerssituaties in Prinsenbos: “Het is ieder voor zich op die baan”:

Een tijd geleden werd de Prinsenbos in Lembeek heringericht maar de wrevel over onveilige verkeerstoestanden is sindsdien alleen maar toegenomen. N-VA vraagt een oplossing waarin ook de bewoners worden betrokken. Schepen van Mobiliteit Bram Vandenbroecke zegt dat er aan een nieuw circulatieplan wordt gewerkt.

» Parking Suikerkaai na de zomer van 2023 klaar:

De nieuwe parking voor 157 wagens die wordt aangelegd op de site van het vroegere stadsmagazijn zal na de zomer van 2023 gebruiksklaar zijn. De werken starten in het voorjaar en zullen zes maanden duren.

» Chauffeurs zwaar onder invloed van drugs of alcohol: enkel gunstige bloedtesten kunnen hen nog redden:

Enkele chauffeurs die in de politierechtbank van Halle verschenen omdat ze zwaar onder invloed van alcohol of drugs achter het stuur hadden gezeten, moeten met bloedstalen bewijzen dat ze niet verslaafd zijn.

» Nieuw lokaal voor het Rode Kruis :

Het Rode Kruis afdeling Affligem-Liedekerke kan voortaan gebruikmaken van een eigen lokaal in het oud-gemeentehuis van Hekelgem. Er kan vergaderd worden of zelfs praktijkopleidingen gegeven worden.

» Gent doekt eigen archeologenteam op en gaat werk vanaf nu uitbesteden: “Een blinde besparing, onbegrijpelijk”:

De Stad Gent zal in de toekomst zelf geen archeologische opgravingen en onderzoek meer doen. De dienst archeologie wordt afgebouwd, een beslissing van het Gentse stadsbestuur om geld te besparen. Het werk zal uitbesteed worden aan private bureaus. De sector reageert boos.

» Bewoner (59) kritiek na zware woningbrand in Koersel, onderzoek naar brandstichting:

In de Mouterijstraat in Koersel is maandag in de vroege ochtend een zware brand uitgebroken in een halfopen bebouwing. Zeker twee van de drie woningen zijn onbewoonbaar verklaard. Een 59-jarige man werd kritiek afgevoerd. Mogelijk gaat het om brandstichting.

» Uitgehuwelijkte vrouw en zes kinderen krijgen slaag van man des huizes, jaar cel gevraagd:

In juni 2021 raapte ze haar moed bijeen en stapte ze eindelijk naar de politie. Haar man, aan wie ze uitgehuwelijkt was, had haar meerdere malen verkracht én sloeg haar en hun zes kinderen. De 52-jarige Kortrijkzaan riskeert één jaar cel.

» Tamboer-Majoor Van Wijnen mocht een laatste keer voor zijn harmonie uitlopen: “Het is mooi geweest”:

Voor het Sint-Barbarafeest leidde tamboer-majoor Jean-Claude Van Wijnen (75) een laatste keer zijn harmonie en het brandweerkorps naar basiliek en stadhuis. Na decennia trouwe dienst neemt hét gezicht van de stadsharmonie definitief afscheid.

» Belgische banken investeren indirect miljarden in illegale Israëlische nederzettingen:

Verschillende Europese banken, waaronder zes Belgische, investeren tientallen miljarden in bedrijven die betrokken zijn bij illegale Israëlische nederzettingen. Dat blijkt maandag uit een nieuw rapport van de internationale ‘Don’t Buy into Occupation’-coalitie (DBIO), waarvan ook mensenrechtenorganisatie 11.11.11 deel uitmaakt. BNP Paribas Fortis blijkt de slechtste leerling in de klas.

» Autonoom Gemeentebedrijf afgeschaft, weinig verandering voor cultuurcentrum De Biekorf: “Ook voor het personeel verandert dit niets”:

Op de gemeenteraad in Lebbeke werd de opheffing van het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) goedgekeurd. Het AGB beheerde cultuurcentrum De Biekorf. Omdat de kosten niet meer opwegen tegen de baten wordt het nu afgeschaft.

» Signify sluit opnieuw een afdeling, 30 medewerkers verliezen job:

Op een speciale ondernemingsraad heeft Signify, het vroegere Philips Lighting, aangekondigd te stoppen met de productie van conventionele 1000W lampen voor de glastuinbouw. De verderzetting is “economisch niet meer haalbaar”.

» Bestuurder met rijverbod rijdt onder invloed van drugs met overladen lichte vrachtwagen:

De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft vrijdagnamiddag een verkeerscontrole gedaan met de collega’s van de politie Voeren en GOCA Vlaanderen. Een bestuurder werd betrapt onder invloed van drugs en bleek een openstaand rijverbod van liefst 1,5 jaar te hebben.

» Groedselkast biedt kinderen leuk sinterklaasfeest:

Groedselkast Lier organiseerde een sinterklaasfeest voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben.

» Ster van de Coaches: Delalieux (Limburg United) en Maras (Okapi Aalst) blijven leider, Fobbs (Kangoeroes Mechelen) komt opzetten:

Ook dit seizoen pakt het Nieuwsblad met het referendum Ster van de Coaches uit. Na elke Belgische wedstrijd kiezen de coaches van de BetFirst BNXT League de drie beste spelers van de wedstrijd. De punten van de Ster van de Coaches worden verwerkt in de MVP-trofee, die op de BNXT Basketball Awards op een locatie in Nederland wordt uitgereikt. Jonas Delalieux (Limburg United) en Ivan Maras (Okapi Aalst) fonkelen op de eerste plaats. Brian Fobbs van Kangoeroes Mechelen wipt over ploegmaat Domien Loubry naar de derde plaats.

» Voormalig Catalaans president Carles Puigdemont ondertekent Gulden Boek:

Na een optreden van Toni Cassasas i Bover, een veelzijdig kunstenaar afkomstig uit Vic (Catalonië), in de Jezuïetenkapel in het teken van Vrijheid en Vrede voor de Volkeren in Europa, ondertekende de voormalige Catalaanse president Carles Puigdemont? het Gulden Boek van de stad Aalst.

» Justin Bieber showt gezicht vol sterretjes, die zijn puistjes moeten bedekken:

Het doel van een gezichtsbehandeling is normaal je huid beter maken. Maar af en toe treden er bijwerkingen op. Dat is exact wat Justin Bieber is overkomen. De Canadese zanger deelt op zijn Instagram een foto van zichzelf waarop zijn gezicht bedekt is met sterretjes. Geen beautystatement, wel pleistertjes die moeten helpen tegen de puistjes. “Het lijkt wel alsof ik last heb van een allergische reactie”, schrijft de 28-jarige op Instagram.

» Vlaanderen pompt 10 miljoen in vijvergebied Bokrijk-Kiewit: natuurherstel en inrichting als klimaatbuffer:

10 miljoen euro, zoveel investeren Vlaanderen en haar partners om het vijvercomplex Bokrijk-Kiewit te herstellen in haar oude glorie en tegelijk in te richten als een klimaatbuffer. Op termijn zal ook de bezoeker van het gebied een betere natuurbeleving ervaren.

» Brandweer viert Sint-Barbara met zegening nieuwe wagen:

Zondag vierde de brandweerpost haar patrones, de Heilige Barbara, met een groet en bloemenhulde ter nagedachtenis van overleden leden en ereleden. Na een groet op het kerkhof aan ere-Sergeant Majoor Franklin Dreelinck die het voorbije jaar overleed volgde er de eucharistieviering en de wijding van autopomp 1 en de nieuwe materiaalwagen van het korps door E.H. Barbé.

» Noord-Korea schendt afspraken met Zuid-Korea en schiet met artillerie langs kust in bufferzone:

Noord-Korea heeft niet ver van de grens met Zuid-Korea langs de kust met artillerie geschoten. Zowel aan de west- als aan de oostkust vuurde Noord-Koreaanse artillerie richting de zee. De granaten kwamen neer in een maritieme bufferzone die de twee Korea’s in 2018 hebben vastgelegd en daarmee schendt Noord-Korea die afspraken, beklemtoonde de Zuid-Koreaanse legerleiding.

» Peter Gillis nodigt uit om te komen schaatsen in zijn voortuin, burgemeester: “Moet hier geen pretpark worden”:

Het is december en vakantieparkenmagnaat Peter Gillis tovert zijn voortuin aan zijn villa in Neerpelt dan traditiegetrouw om tot een heus kerstspektakel. Maar dit jaar trekt hij alle registers open met ‘Gillis Winter Wonderland’ waarbij hij zijn fans de kans geeft om gratis te komen schaatsen. “We willen niet dat de buren daar een pretpark naast hun deur krijgen.”

» Met prijsplafond en importverbod van olie zit Europa in Poetin zijn portemonnee. Maar gaan wij dat ook aan de pomp voelen?:

Vandaag gaat in Europa het verbod in op de import van Russische olie die over zee wordt aangevoerd. En is het prijsplafond voor Russische olie een feit: Europa en de aangesloten G7-landen betalen vanaf nu nog maximum 60 dollar voor een vat Russische olie. Beide maatregelen moeten de financiering van de Russische oorlogsmachine in Oekraïne verder treffen. Maar gaat wij dat ook in onze portemonnee voelen?

» Zes ingrepen gepland voor veiligheid op schoolroutes:

Minister Lydia Peeters (Open VLD) investeert mee in de veiligheid van schoolroutes. Er zijn zes knelpunten gemeld in Boutersem en Tienen.

» Toeristische raad Leopoldsburg lanceert ludieke wandelzoektocht:

Op 6 december lanceert de Toeristische Raad een nieuwe zoektocht doorheen het centrum van Leopoldsburg. Op een plezante manier kan niet alleen de bezoeker maar ook de rasechte Kampenaar ditjes en datjes te weten komen over ’t Kamp.

» Politie betrapt 22-jarige dief op heterdaad in postkantoor van Hasselt:

Een 22-jarige inbreker is vorige week op heterdaad betrapt door de politie LRH in het kantoor van Bpost in de Maastrichterstraat in Hasselt. Hij werd gearresteerd. Vermoedelijk stal hij verschillende items uit de postpakketten.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium