Home
Home
Petites annonces
Annonces
Directory
Index
Liens utiles
Handy
Hotels
Hotels
Nouvelles
Nouvelles
Shopping
SB Shops
Météo
Météo
Sonneries
TV
Choissisez votre journal:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» 30-jarige man opgepakt voor meerdere diefstallen op containerpark van Lummen:

De politie LRH heeft vorige week een 30-jarige Zonhovenaar opgepakt. Hij wordt verdacht van verschillende diefstallen op het containerpark van Lummen.

» Handbiker verlegt steeds opnieuw zijn grenzen: “Een unieke manier om de wereld te zien”:

Eind juni vertrok Michiel Desmet vanuit Anchorage, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Alaska, met een handbike zuidwaarts. Met zijn door armkracht aangedreven fiets wilde hij naar Los Angeles reizen en zo onderweg het wereldrecord handbiken verbreken. Exact 5421,34 kilometer verder, aangekomen in Californië, was de Brasschatenaar daar ook in geslaagd. Maar daarvoor had hij al besloten om nog veel verder te fietsen. Ondertussen zit Michiel in het noorden van Mexico. Zijn nieuwe eindbestemming? Cuba.

» Inbrekers gaan aan de haal met juwelen:

In de Beemdenstraat in Hulshout zijn onbekenden binnengedrongen in een woning.

» Sint arriveert in school in... vuilniskar:

De kinderen van vrije basisschool De Regenboog in Geel-Holven stonden maandagochtend vol zenuwen te popelen, want niemand minder dan Sinterklaas en enkele pieten zouden hun klassen met een bezoekje vereren.

» Olympisch kampioene biathlon Marte Olsbu Röiseland blijft langer uit competitie:

Marte Olsbu Röiseland komt dit kalenderjaar niet meer in actie. Dat maakte de Noorse biatlonfederatie maandag bekend. De olympisch kampioene gaf vorige week forfait voor de eerste Wereldbekermanche in het Finse Kontiolahti vanwege aanhoudende slechte vorm door gordelroos. Ze hoopt weer van de partij te zijn voor het WK in het Duitse Oberhof (8-19 februari).

» Laure Bilo opnieuw de snelste voor eigen volk in Oudenaarde: “Moet echt nog aan zelfvertrouwen winnen”:

Net als vorig jaar schreef de 18-jarige Laure Bilo voor eigen volk de veldloop van de Stad Oudenaarde op haar naam. “Lange crossen zijn niet echt mijn ding”, klinkt het na afloop bij Bilo. “Maar uiteindelijk heb ik er wel ferm van genoten.”

» Primeur in Vlaanderen: stad neemt huisvuilwagens op waterstof in gebruik:

De stad Antwerpen neemt twee nieuwe, op waterstof aangedreven, huisvuilwagens in gebruik. De vrachtwagens zijn uitgerust met een elektrische motor met batterijen en een brandstofcel, en halen zonder uitstoot van CO2 het huishoudelijke afval op in de stad.

» Oppositie uit kritiek op “slalomparcours” in Pottebezemstraat:

Onafhankelijk gemeenteraadslid Koen Sap is niet te spreken over de nieuwste proefopstelling in de Torhoutse Pottebezemstraat. De situatie op kruispunt met de Berg op Zoomstraat noemt hij zelfs “onverantwoord”.

» Twee weken hinder aan Blankenbergse Dijk Noord door verzakking:

Vanaf 6 december worden dringende werken uitgevoerd aan een duiker aan de Blankenbergse Dijk Noord: lokaal zal er twee weken hinder zijn.

» Nele Gilis stijgt naar historische negende plaats op wereldranking squash:

Nele Gilis staat op de nieuwe wereldranglijst in het squash negende. Ze doet daarmee nog een plaats beter dan vorige week.

» Toekomstig geoloog Jan Verhaest wil dit jaar nog zeker 4 op 6 pakken met Mandel United: “Er liggen overal mogelijkheden”:

Na de 1-2-nederlaag tegen Jong OHL blijft Mandel United met 10 op 48 als voorlaatste op een degradatieplaats staan in eerste nationale. De kloof blijft overbrugbaar, maar 4 op 6 voor de winterstop lijkt nu wel een must. “Er liggen overal mogelijkheden”, denkt Jan Verhaest.

» Producenten Geelse korte keten houden samen Winteravond:

Op de site van Fruit Helsen in Geel verzamelen zaterdag 10 december verschillende lokale tuin- en landbouwers om hun verse hoeveproducten tijdens een gezellige Winteravond aan de man te brengen.

» 96ste minuut is er te veel aan voor Olympia Wijgmaal van Jitse Dupont: “Zelfs met mannetje minder geloofden we nog in de zege” :

Pas diep in blessuretijd ging een moedig Olympia Wijgmaal zondag met 1-2 kopje-onder tegen topploeg Wezel Sport. Na de gelijkmaker van Jitse Dupont leek de thuisploeg zelfs een gooi te kunnen doen naar de zege, maar na een rode kaart voor Quinten Poppe iets voor het uur moest Wijgmaal gas terugnemen. Een verdiend punt leek nog wel in de maak, tot de 96ste minuut er uiteindelijk te veel aan was.

» Dan toch Europees groen licht voor Belgische landbouwplannen:

De Europese Commissie heeft het licht op groen gezet voor de strategische landbouwplannen van Vlaanderen en Wallonië. Dat heeft Eurocommissaris voor Landbouw Janusz Wojciechowski maandag gemeld. Met de goedkeuring is ruim 2,8 miljard euro aan subsidies gemoeid.

» Cartamundi bouwt derde Japanse fabriek en herstructureert Turnhoutse activiteiten:

Het Turnhoutse Cartamundi, de grootste fabrikant van kaart- en bordspellen ter wereld, investeert 80 miljoen euro in extra productiecapaciteit. Een deel van dat bedrag gaat naar haar Kempense thuisbasis, waar de bedienden verhuizen en de fabriek wordt uitgebreid.

» Bellevuedreef wordt nog mooier plaatje: gemeente plant bloembollen tussen oude bomen:

Volgend voorjaar zou de al statige Bellevuedreef er ook nog een stuk fleuriger moeten bijliggen. De gemeente plantte zopas honderden bloembollen tussen de bomen. Ze vraagt de bewoners meteen om hun bermen tegen de gewoonte in, voortaan niet meer te maaien. “Wij nemen het maaibeheer over en komen voortaan nog maar twee keer per jaar langs”, kondigt burgemeester Dirk Bauwens (N-VA) aan.

» Op verlaten en verwaarloosd voetbalveld groeien nu fruitbomen: “Een welgekomen rustplek”:

Vrijwilligers uit Hoegaarden hebben zondag vierhonderd voornamelijk fruitbomen geplant op het vroegere voetbalterrein van jeugdhuis De Klup aan de Ravelroute achteraan de vijver van de Grand Pont Vissers. De bomen moeten uitgroeien tot een voedselbos. Opmerkelijk: het stuk grond ligt eigenlijk in Wallonië.

» Hallucinante cijfers: meer dan de helft van gecontroleerde tweewielers blijkt niet in orde tijdens grote politieactie:

De resultaten na de grote controle op tweewielers afgelopen vrijdag zijn hallucinant: iets meer dan de helft van de gecontroleerden bleken niet in orde. 124 bestuurders waren in overtreding. Vooral correcte verlichting bleek een probleem.

» Lisa (97) raakt bewusteloos in brandende woning en overlijdt: “Tot haar 95ste stond ze zélf in de bres voor anderen”:

De 97-jarige Elisabeth Nuyts overleed maandag in het ziekenhuis. De brandweer had haar zondagavond bewusteloos aangetroffen in haar woning aan de Lage Kaart nadat er brand was uitgebroken. Een buurman zag de rook uit zijn stopcontact komen en verwittigde meteen de brandweer. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, lag Elisabeth bewusteloos in haar bed. ‘Lisa’ zat in het hart van velen, zo was ze tot haar 95ste vaste vrijwilliger in rusthuis Vesalius.

» Bromfietser raakt lichtgewond bij aanrijding:

Op Kruisven in Mol botsten voorbije zaterdag om 10.51u een bromfiets en een auto op elkaar.

» Volleybalclub Aalst legt haar lot in handen van Christophe Achten na ontslag Idner Martins:

Volleybalclub Lindemans Aalst heeft een nieuwe hoofdcoach. De club maakte bekend dat Christophe Achten tot het einde van het seizoen de fakkel overneemt. De 44-jarige Achten was in de seizoenen 2011-2012 en 2012-2013 reeds als assistent actief bij de club, die toen nog als Asse-Lennik door het leven ging.

» Ismael Y. (33) wurgt zijn zwangere vrouw en kind: politie moest al vier keer eerder tussenkomen:

Ismael Y. (33) die zijn vrouw en zoontje in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven bracht in hun appartement in de Werkplaatsstraat, was vaker gewelddadig. Op vier jaar tijd werd de politie vier keer gebeld voor huiselijke problemen. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen.

» Vlaamse regering komt met 100 miljoen voor bedrijven die voor groene verwarming kiezen:

De Vlaamse regering komt met een investeringsprogramma van 100 miljoen euro voor bedrijven die overschakelen op duurzame verwarming en koeling. Dat meldt minister van Economie Jo Brouns.

» Goud voor Victor en Martine:

Victor Coosemans (77) en Martine Van Roy (67) hebben zopas hun vijftigste huwelijksverjaardag gevierd. Ze stapten op 3 november 1972 in het huwelijksbootje in Holsbeek. Naar aanleiding van hun gouden bruiloft werden ze officieel ontvangen op het gemeentehuis van Steenokkerzeel. Daar werden ze getrakteerd op een glaasje en een hapje. De jubilarissen kregen onder meer ook een uittreksel van hun trouwakte en een persoonlijke brief van de koning en de koningin met felicitaties.

» Dieven vernielen raam aan woning:

In de Stationsstraat in Ramsel (Herselt) zijn dieven zondag tussen 15u en 19.30u een woning binnengedrongen.

 
 
 
 
 Journaux - Nouvelles 
Top Sites  Votre Site Ici
Handy Man Handy Man:
Sonneries!, GSM Logos, Annonces - Enchères, Hôtels, Généalogie, Chercher MP3, Traduire, Dictionaires, Jobs, Pages Blanches et Jaunes, Autres Moteurs, Jours fériés
ShoppingMall Shopping Mall:
Livres , Services , Cinéma , Gadgets , Jeux , Cadeaux , Ordinateurs , Vêtements , Musique , Software , Supermarchés
Home | Soumettre Vtre Site | Shopping | Chercher | Index | Handy Man | Petites Annonces | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Votre Pub sur Search Belgium  
© 1998-2020 Search Belgium