Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» HET RAPPORT VAN EENDRACHT AALTER. Degradatie onafwendbaar door blessurelast en gebrek aan scorend vermogen:

Eendracht Aalter moet volgend seizoen opnieuw in provinciale aan de slag. De ploeg kreeg afgelopen seizoen af te rekenen met heel wat blessures, maar ook het gebrek aan scorend vermogen zorgde ervoor dat de degradatie uit derde afdeling niet kon afgewend worden.

» Op twee plaatsen in Bankstraat fietsen gestolen:

In de Bankstraat in Hombeek (Mechelen) sloegen fietsendieven toe.

» Dief aan de haal met rugzak:

Een dief heeft aan het Koning Albertplein in Mechelen de rugzak van een 26-jarige man gestolen.

» 17-jarig meisje verkracht in Astridpark in Kortrijk, drie daders aangehouden:

Een 17-jarig meisje is vrijdagnacht verkracht door drie mannen in het Astridpark. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen bij Het Laatste Nieuws. De mannen werden ter plaatse opgepakt, de raadkamer heeft inmiddels al beslist dat ze aangehouden blijven.

» LIVE KOERS. Vingegaard traint voor het eerst weer buiten op de fiets, Chinees president krijgt… gele trui cadeau op top van Tourmalet:

Het wielervoorjaar zit erop, de Giro is in volle gang. Onze wielerredactie zit mee in het spoor van het peloton en volgt alles op de voet. Mis hier niets van alle actie.

» Vlaams Parlement stemt over Vlaamse codex voor dierenwelzijn:

Het Vlaams Parlement stemt vanochtend tijdens de plenaire vergadering over de Vlaamse codex voor dierenwelzijn. Die werd twee weken geleden al goedgekeurd door de commissie dierenwelzijn, waardoor de Molse dierenmarkt vanaf 1 januari 2026 nog maar acht keer per jaar kan doorgaan. Vandaag wordt duidelijk of het voorstel ook effectief in voege gaat.

» Opvolgers voor ontslagnemende schepen Lien Du Four leggen eed af: “Bedankt voor de frisse wind”:

Na het ontslag als schepen en voorzitter van het bijzonder comité sociale dienst van Lien Du Four (Groen) legden in de gemeenteraad van dinsdagavond haar opvolgers de eed af. Het groene kopstuk, dat met politiek kapt door de gevolgen van een burn-out, kreeg nog veel lof toegezwaaid van haar collega’s.

» Auto en bestelwagen botsen op de R4: ongeval verstoort ochtendspits:

Woensdagmorgen was het verkeer op de Kennedylaan verstoord door een botsing. Er vielen geen gewonden, maar rondslingerende brokstukken en lekkende vloeistof zorgden voor veel hinder.

» Twee gewonden bij twee ongevallen:

Op twee plaatsen in Mechelen gebeurden verkeersongevallen met zwakke weggebruikers.

» Chinese zoo krijgt geen reuzenpanda’s, dus krijgen bezoekers zwart en wit geverfde ‘pandahonden’ te zien:

Een Chinese zoo is het mikpunt van spot geworden en krijgt heel wat kritiek nadat beelden van hun ‘panda’s’ gedeeld werden op sociale media. De zoo kreeg geen echte reuzenpanda’s toegewezen, dus gingen ze aan de slag met witte en zwarte verf om twee chowchows om te toveren in ‘pandahonden’.

» Dan toch maar buiten fietsen? Populair wielerplatform Zwift trekt prijzen voor het eerst in zeven jaar (stevig) op :

Voor veel wielerliefhebbers én profs is het tegenwoordig dé manier om tijdens de wintermaanden de vorm op peil te houden: virtueel fietsen. Maar dat wordt voor velen een pak duurder nu het populaire Zwift zijn prijs heeft opgetrokken.

» Cédric Defreyne wordt derde in Aalbeke:

Daan Stevens toonde zich dinsdag de snelste bij de elite zonder contract en beloften in Aalbeke. Axandre Van Petegem was tweede voor Cédric Defreyne, provinciaal beloftenkampioen Arno Vanhaecke, Jason D’Haemers en Kilian Baillievier. (tvm)

» Herstelde Nicholas Goossens rijdt Kersenronde:

Nicholas Goossens, die hersteld is van een knieblessure, is donderdag met Dovy Keukens-FCC Cycling Team aan de slag in de Kersenronde in het Nederlandse Mierlo. De hardrijder kan in deze manche van de U23 Road Series rekenen op Wannes Dewulf, Laurens Plancke, Iben Rommelaere, Jori Van de Sompel en Mitchel Fitzsimons. (tvm)

» Veel rookschade na brand in woonkamer:

In de Weverstraat in Walem (Mechelen) heeft het woensdagochtend gebrand in de woonkamer van een huis. In de woning is aanzienlijke rookschade.

» Vrouw in levensgevaar overgebracht naar ziekenhuis bij appartementsbrand:

Bij een appartementsbrand heeft de Brusselse brandweer een bewusteloze vrouw uit haar woning gered. Ze werd in een onrustwekkende toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

» Tot vijf jaar cel voor beschieten van woning beruchte portier in Wilrijk:

De correctionele rechtbank in Antwerpen heeft woensdag twee daders van een aanslag in Wilrijk veroordeeld tot vijf en vier jaar cel. Twee jaar geleden werd de woning van een beruchte ex-portier beschoten.

» 131 hardrijders betrapt tijdens snelheidscontrole: “Eén chauffeur reed 146 waar je 90 mag”:

Afgelopen zondag werden 131 hardrijders betrapt tijdens een snelheidsactie. In totaal werden 1.160 wagens gecontroleerd in de politiezone Damme/Knokke-Heist. “Een hardrijder haalde een snelheid van 146 km/u waar je slechts 90 mag”, klinkt het.

» ‘Grease’-actrice Susan Buckner overleden op 72-jarige leeftijd:

De Amerikaanse actrice Susan Buckner, vooral bekend door haar rol in de hitmusical ‘Grease’, is vorige week overleden op 72-jarige leeftijd.

» Mila Descamps (13) valt in de prijzen tijdens ‘Junior Journalist 2024’:

Mila Descamps (13) uit Kuurne valt in de prijzen op de Junior Journalist-wedstrijd van 2024. Ze behaalde tijdens deze nationale schrijfwedstrijd de eerste plaats in haar categorie met het opstel ‘Oost West Cake Best’.

» LIVE. Union en Antwerp trainen vandaag op de Heizel en spreken met de pers: volg de aanloop naar de bekerfinale hier op de voet:

Voor het tweede jaar op een rij trekt Antwerp naar de Heizel voor de bekerfinale (donderdag om 15.30 uur). Ditmaal is Union de tegenstander. Volg de aanloop en de finale hier live!

» Jelle De Beule verklapt ‘Nonkels’-geheimpjes: “Wim Willaert liet teennagels twee maanden groeien”:

Jelle De Beule en Rik Verheye hebben in de podcast ‘Achter de schermen’ enkele geheimen verklapt van de successerie ‘Nonkels’. Zo liet Wim Willaert zijn teennagels twee maanden groeien voor de befaamde nagelknipscène, en is Kurt eigenlijk een meisje. “Alweer een mediageheim verklapt”, klinkt het.

» Kink in de kabel? Concurrent krijgt betere beoordeling dan kandidatuur van België, Nederland en Duitsland voor organisatie WK vrouwenvoetbal:

De gezamenlijke kandidatuur van België, Nederland en Duitsland (BNG) voor de organisatie van het WK vrouwenvoetbal in 2027 krijgt in een evaluatierapport van de Wereldvoetbalbond FIFA een lagere score dan die van concurrent Brazilië. Het BNG-bid krijgt 3,7 op 5 terwijl de Zuid-Amerikanen 4 op 5 halen.

» Jonge bestuurder (18) raast met 110 km per uur door werfzone: auto in beslag genomen en voorlopig rijbewijs kwijt:

De politie heeft dinsdagmiddag een jonge automobilist gevat die snelheden tot 110 kilometer per uur haalde in een werfzone op de R6, waar maximum 50 km per uur mocht worden gereden. De wagen van de (leerling-)bestuurder is in opdracht van het parket in beslag genomen.

» In verbinding tijdens de ‘Week van de Opvoeding’: “Want opvoeden doe je samen”:

De Week van de Opvoeding vindt elk jaar plaats van 16 tot 23 mei. De campagne maakt opvoeden en ouderschap zichtbaar en bespreekbaar. Ook het lokaal bestuur van Berlaar neemt dit jaar deel en organiseert een reeks gratis activiteiten voor jong en oud.

» Daders van misbruik op kieslijst voor priesterraad van aartsbisschop Terlinden: “Ik ben er ziek van”:

Op de kieslijst van de priesterraad, het orgaan dat aartsbisschop Luc Terlinden adviseert, staan verschillende bij de kerk bekende daders van seksueel misbruik. “Hoe vaak kun je slachtoffers door een hel laten gaan?”

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium